DR IRENA ERIS NAUKA I EKLUZIVNOST U SLUŽBI LEPOTE

INOVATIVNE FORMULACIJE – NAUČNO DOKAZANA EFIKASNOST – SISTEMATIČNA NEGA

dr irena erisDr Irena Eris kompanija, osnovana je davne 1983.godine. Ubrzo postaje lider u inovativnim formulacijama, pionir u uvođenju novih aktivnih sastojaka u kozmetičke proizvode, ali i sinonim za naučno dokazanu efikasnost tretmana i proizvoda, sa proverenim kvalitetom luksuznih proizvoda. Dr Irena Eris, nije samo kozmetička laboratorija sa sopstvenim formulacijama kozmetičkih proizvoda, već i proizvođač, i jedna od retkih kompanija koja poseduje svoj Centar za nauku i istraživanja gde vrši testiranje svakog svog proizvoda (in vitro, in vivo i ex vivo) pre proizvodnje i distribucije. Tako se, 2012. kao jedini nefrancuski brend pridružuje prestižnom klubu Comité Colbert, zajedno sa: Boucheron, Cartier, Chanel, Dior, Hermès, Louis Vuitton, i mnogim drugima.

PROSYSTEM – linija za profesionalnu i kućnu negu namenjena kozmetičkim salonima

Prestižna profesionalna linija PROSYTEM, namenjena je kozmetičkim salonima, sa jasno utvrđenim protokolima za svaki tretman, koji su u naučnim studijama i istraživanjima, ali i praksi dokazali svoju efikasnost. Dr Irena Eris, u PROSYSTEM proizvodima i protokolima spaja sva svoja naučna znanja, uvodi inovativne formulacije, kao i patentirane aktivne sastojke čime se postižu zagarantovani rezultati.

Svi zainteresovani za besplatan seminar mogu da se prijave i zajedno sa nama nauče i istraže najnovije inovacije iz oblasti kozmetologije. Seminar će se održati 24.02.2018.god. u hotelu Life Design u Beogradu. Svi polaznici dobijaju sertifikate. Na seminaru predavači, svako iz svoje oblasti, prestaviće teorijski i praktično najnovija dostignuća u kozmetičim tretmanim. Predavači su stručnjaci iz oblasti farmacije i viši estetičari.

 

PROSYSTEM – ekluzivni tretmani za kozmetičke salone

TRETMANI ZA LICE

FILLER&COUNOUR – Dermolipofiler & neurotransfer anti aging tretman

Inovativni anti-aging sistem zasnovan na najnovijim naučnim istraživanjima

Tretman zasnovan na NEUROAGING teoriji, koja je naučno dokazala da je za efikasnu borbu protiv znakova starenja ključna komunikacija između nerva i fibroblasta. Ovaj anti-aging tretman ima 3 ključne elementa:

  1. Dermolipofiler– povećanjem broja i zapremine adipocita nadoknađuje se izgubljeno potkožno masno tkivo, i time doprinosi da se bore popune, budu manje vidljive, a koža postaje zategnutija.
  2. NeuroTransfer – obnavlja usporenu komunikaciju između neurona i fibroblasta čime dolazi do povećane sinteze kolagena i elastina, a smanjuje se sinteza neurotoksina.
  3. Hijaluronska kiselina – povećava se hidratacija, dok ujedno stabilizuje strukturu kolagena i elastina.

Tretman se može raditi prema klasičnom protokoli, ili za intezivnije rezultate i aparatima: UZ, RF ili kao mezoterapija bez igle.

 

ULTRALIFTING – Tretman sa 3 aktivna oblika Retinola

Lifting tretman lica sa INOVATIVNIM kompleksom troskrukog Retinola

Stimuliše povećanje broja fibroblasta, a oni dovode do jačanja i veće proizvodnje kolagena. Povećava se broj krvnih sudova u koži, oksigenziacija ćelija kože i eliminišu oštećenja kože prouzrokovana spoljašnjim faktorima.Takođe, retinol je poznat kao jedan od najboljih vitamina za ujednačavanje tena, sa izbeljujučim efektom.

  1. Retynol palmitate ester – u obliku estera predstavlja stabilnu formu vitamina A, smanjujući oštećenja kože, dok ujedno povećava elastičnost kože
  2. Retinol u liposferama – lipidne sfere kad prodiru u kožu oslobađaju polako Retinol, obezbeđujući koži manje doze Retinola, ali dugotrajnu suplementaciju tokom više sati
  3. Blue Retinol – Retinol dobijen iz prirodnog izvora mikro alge (bogate retinolom, ali i visokim sadržajem lipida, proteina, liposaharida, vitamina i amino kiselina). Zaglađuje kožu i povećava gustinu epidermisa, pa ima snažno rejuvenativno dejstvo.

Rezultati tretmana su klinički dokazani, i znatno povećavaju svoje višestruko dejstvo kad se tretman radi aparatima.

 

GENOMIX FACE – Revolucionarni tretman zasnovan na dejstvu gena zaduženih za starenje

Anti-aging tretman sa koncentrisanim algama deluje na reaktivaciju gena zaduženih za starenje kože

Inovativni anti-aging tretman se zasniva na teoriji koja je dobila Nobelovu nagradu, a tiče se delovanja telomera u procesu starenja kože, reaktivacijom gena prirodnim aktivnim sastojcima, dok se ujedno deluje i na svim nivoima kože za intezivne anti-aging rezultate.

Sam tretman objedinjuje dejstvo dve retke alge koje reaktiviraju gene koji kontrolišu sintezu, starenje i kros-linkovanje kolagena i elastina. Ujedno koži pruža visoke koncentracije vitimina, patentiranih aktivnih sastojaka, kako bi se koži obnovio hidro-lipidni status, ali i kako bi se koži obezbedili svi neophodni nutritijenti. Aktivno se stimuliše sinteza kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.  Nakon tretmana koža ima vidno umanjene broj i dubinu bora, koža je elastičnija, smanjuje se TEWL i uspostavlja normalan hidro-lipidni balans.

 

SEBU CONTROL – 2u1 tretman za masnu, mešovitu i aknoznu kožu uz regulaciju lučenja sebuma

LACTI&GLICO EXFOLIATOR 38

Sinergijsko dejstvo dve AHA kiseline u koncentraciju od 38% obezbeđuje adekvatnu eksfolijaciju kože, dok ujedno dubinski čisti kožu, smanjuje proširene pore i čisti ih, antiseptički deluje na akne, ali i trajno redukuje preterano lučenje sebuma. Ujedno zahvaljujući HA povećava se sinteza kolagena, elastina i glikozaminoglikana redukujući i bore. INOVATIVNO balansni kompleks, uz kućnu negu, rešava problem akni, vrši prevenciju nastanka novih, ali i normalizuje lučenje sebuma i proširene pore.

 

HYDRO OLEO – Inovativna tehnologija za hidrataciju na svim nivoima kože

Uspostavljanje normalnog hidro-lipodnog balansa čak i kod najosetljivije kože

Tretman koji deluje na 3 nivoa kože:

  1. Površinski stvara zaštitni lipidni sloj kako bi se smanjio TEWL (transepidermalni gubitako vode),
  2. Međućelijski matrix – povećavaju se lipidne supstance kao barijerna fukcija ali i za efekat boljeg turgora kože
  3. Intracelularni matrix – regulacija osmotskog pritiska u ćelijama kože.

Tretman je pogodan čak i kod osetljive kože, i vraća koži prirodni hidro-lipidni balans.

CAPILAR INTENSE – Patentirani aktivni sastojci za osetljivu i kožu sklonu crvenilu

INOVATIVNE formulacije redukuju kapilare, rozaceu i crvenilo

Kombinacija različitih aktivnih sastojaka, uz naučno dokazanu efikasnost zajedno sa vitaminom K, diosminom i hesperidonom umanjuje površinske i potkožne iritacije, jača zidove krvnih sudova i smajuje dilatiranost istih. Diosmin i hesperidin sinergijski deluju na bolju otpornost zidova krvih sudova od daljeg pucanja, ali i povećavaju njihovu elastičnost. Takođe, ekstrakt zlatne alge, HA, vitamini i drugi aktivni sastojci dubinski hidriraju kožu i umiruju iritacije.

TRETMANI ZA TELO

CELLULIT EXPERT ADVANCE – Anti-celulit i lifting tela

Lipo redukcija uz pomoć aktivnih supstanci, aparatom ili masažom

Aktiviranje termogeneze posredstvom enzima podstiče sagorevanje masti, što dovodi do smanjenja potkožnog masnog tkiva. Stimuliše metabolizam, pokreće uklanjanje masnih depozita, i zahvaljujući efektu limfne drenaže dovodi do mršavljenja i detoksikacije. Ubrzava lipolitički efekat tj. razbija trigliceride u slobodne masne kiseline. Reoblikovanje tela, redukcija celulita i povećanje glatkoće, čvrstine i elastičnosti kože.

Za maksimalne rezultate se preporučuje da se tretman radi ultrazvukom, vakum ili limfnom ručnom masažom.

 

GENOMIX BODY – Inovativni anti-aging tretman tela aktiviranjem gena

Koncentrovani ekstrakti algi reaktiviraju gene zadužene za starenje kože

Anti-aging tretman za telo zasnovan na najnovijoj tehnologiji koja uz pomoć algi aktivira preko 20 gena u koži zaduženih za starenje kože. Tretman uključuje neku od masaža ili body wrapping, uz korišćenje maske sa algama, L-karnitinom i kofeinom što dovodi do momentalnog zatezanja kože, a ujedno i podstiče cirkulaciju, uklanja nagomilanu tečnost i podstiče smanjenje masnih naslaga. GENOMIX BODY je tretman koji ima višestruko dejstvo: podmlađuje kožu, zateže je, pokreće potkožne mehanizme zadužene za izgled kože ali ima i dejstvo na uklanjanje stresa i ujedno relaksira.

 

ARGAN BODY – Anti-aging tretman tela za suvu kožu

Tretman za telo, bez obzira na godine, uz SPA doživljaj vraća koži hidrataciju i elastičnost

Tretman tela sa relaksirajućim i hidratišućim dejstvom. Zahvaljujući visokom udelu Arganovog ulja, dubinski vraća koži hidriranost, hrani je, dok ujedno poboljšava elastičnost kože. Koža je posle tretmana zategnutija, vidno glatkija, regenerisana, dubinski nahranjena, a masaža toplim uljem relaksira celo telo.