KOŽA NA GODISNJEM ODMORU

Saznajte sta je najbolje za obnovu koze i kako joj priustiti pravi godisnji odmor.

hydro oleo

Nasoj kozi je potreban odmor, detoksikacija i obnova. Teski makeup, stres, zagadjeni vazduh,manjak sna, losa ishrana,itd. ostavljaju negativne posledice na nas ten. Zato je potrebno kozu odmoriti i vratiti je u ravnotezu.

Pre svega , kozi je neophodno obezbediti dosta hidratacije. Na zdravlje koze utice u velikoj meri i kolicina vode koju popijemo. Zato pijte dosta vode!

Osim unutrasnje hidratacije bitna je i spoljasnja. Potrebno je odabrati adekvatne proizvode koji ce pruziti zeljenu obnovu kozi. Nasa preporuka su  proizvodi namenjeni dubinskoj hidrataciji linije HYDRO OLEO.

Vratite se preplanuli ali bez hiperpigmentacija

Kada ste na odmoru, ne zaboravite kozu zastititi visokim faktorom prilikom svakog izlaska na sunce, jer u suprotnom rizikujete nastanak hiperpigmentacija na licu.  Iako bi ova vrsta nege, ali pre svega preventivne kozmetike trebala da se podrazumeva, vrlo često grešimo jer je koristimo samo dok smo na odmoru. Za negu kože koja se izlaže direktnim sunčevim zracima predlažemo medicinsku kremu MELABLOCK HSP-SPF 50+. S tim da naša preporuka ostaje na tome da svakodnevno treba koristiti dnevne kreme sa minimum SPF 15 i to tokom cele godine.