O kompaniji

O kompaniji Irena Eris

  • Comité Colbert
  • Skin Care Institute
  • Center for Science&Reasrch
Comité Colbert je ekskluzivni klub osnovan 1954. godine od strane Jean-Jackues Guerlain – tvorac čuvene kozmetičke kuće. Do nedavno, Odbor je okupljao samo ekskluzivne francuske marke-kao što su: Boucheron, Cartier, Chanel, Dior, Hermès, Hotel Ritz, Louis Vuitton, Veuve Clicquot champagne, i prestižne kulturne institucije kao što su: Musée du Louvre, the Paris Opera and the Comédie-Française (Francuski nacionalni teatar). Tako je bilo sve do 2011. kad su se ovoj grupi pridružili četiri evropska brenda, kao što su nemački Leica and Montblanc.

U 2012. godini, Dr Irena Eris je takođe prihvaćena među kulturnim institucijama i globalnih brendova koji rade da se proširi i promoviše ideje povezane sa luksuzom, lepotom i eksluzivnošću. Dr Irena Eris je jedini poljski brend primljen u grupi evropskih članova Comité Colbert.

Nauka i luksuz u službi lepote

Dr Irena Eris je svojim holističkim pristupom osmislila tretmane i kozmetičke linije koje sveobuhvatno neguju kožu, vodeći računa da zadovolje sve potrebeklijenata: nega kože spolja i iznutra ali uz luksuzni spa užitak koji zadovoljava sva čula. Dugogodišnje iskustvo u radu, profesionalan i individualna pristup klijentima doveo je do Dr Irena Eris tretmane u sam vrh luksuznih tretmana koji dokazano daju rezultate. Poseban pristup svakom klijentu, uz dokazano delotvorne protokole dovodi Dr Irena Eris u sam vrh LUXUZA za negu koze lica i tela.

U Dr Irena Eris Centru za nauku i istraživanja vrše se in vivo, ex vivo i in vitro istraživanja svih proizvoda tako da sa sigurnošću možemo reći da su proizvodi potpuno bezbedni, efikasni, precizni i sa njima se postižu zagarantovani rezultati..