ACTIVE ECF – HYALURO-DERMO SMOOTHING HYALURONIC CONCENTRATE FOR FACE

ACTIVE ECF – HYALURO-DERMO SMOOTHING HYALURONIC CONCENTRATE FOR FACE

3.600,00 дин.

KONCENTROVANI KREM SERUM ZA LICE SA HIJALURONSKOM KISELINOM

SKU: 517 Kategorije: ,

Opis

Koncentrat sa hijaluronskom kiselinom nastao je kao rezultat inspirisan naučnim dostignućima iz oblasti regeneracije ćelija kože. Visoke doza aktivnih sastojaka duboko prodiru u bore pružajući lifting efekat. Ne samo da ima snažno djestvo na redukovanje bora, već ujedno efikasno stimuliše prirodnu regenraciju kože. Tehnologija zasnovana na ovom obliku hijaluronske kiseline formira na površini kože tanak hidorfilni film obnavljajući elastičnost i zaglađujući bore tako što rehidrira gornje slojeve kože. Efekat je pojačan patentiranim komplekosom proteina kao aktivnim sastojkom koji povećava fiziološki nivo peptida, intezivno stimulišući aktivnost ćelija.

Kao rezultat ćelije pokreću regenraciju, što odlaže proces strenja. Zahvaljujući proteinima iz slatkog badema i extraktu crvene alge koža postaje vidno zategnutija.

REZULTATI:

  • redukovanje dubine i dalje pojave bora
  • intezivno zategnutija koža
  • poboljšana elastičnost kože
  • značajna rejuvenacija kože
  • poboljšan ton kože (ujednačen ten)
  • odlaganje procesa starenja

 

NAČIN UPOTREBE:

Ukoliko Vam nije preporučeno drugačije, koristitite koncentrovan serum svakodnevno, ujutru i uveče, nanoseći ga na čistu kožu lica, vrata i dekoltea. Ravnomerno naneti malu količinu seruma kružnim nežnim pokretima. Zatim koristiti regularnu dnevno, odnosno noćnu kremu. Za još intezivnije rezultate koncentrovan krem serum se može koristiti lokalno, na mestima gde su bore izraženije, kao što je čelo, oko očiju i usta.

 

 

Dodatne informacije

NOVO

Novo u ponudi!